Badkruka

Egentligen är jag verkligen en badkruka, men den här sommaren har jag gett mig dän på att jag ska bada riktigt mycket och det trots att vi inte har någon direkt värme. Sommaren är så kort och jag vill leva ut sommaren för fullt så länge det går. Att jag vill bada så mycket som möjligt trots min egentliga feghet till just utebad har också att göra med att jag inte fick bada en endaste gång förra sommaren. Lagom till att högsommarvärmen kom i juli 2014 var jag nyförlöst och fick inte bada på åtminstone sex veckor. När jag spenderade mina sommardagar i fjol i skuggan på stranden med en liten bebis i famnen tänkte jag att nästa sommar ska jag bada mycket. Så det är vad jag försöker göra nu.

Idag var jag och syster vid en badstrand. Vädret var inte det roligaste och det var ingen annan som badade. Men jag hoppade i och simmade runt en stund. Det var faktiskt riktigt skönt! Den mulna och kalla luften gjorde väl att vattnet kändes varmare än det egentligen var.

badkruka

badkruka 2

Nu har jag badat i både hav och sjö denna sommar. Och det var definitivt inte sista gången för i år som jag doppade mig.

Att sitta en stund på bryggan efter doppet var nog det mysigaste. Att sitta där utan att frysa fastän solen lyste med sin frånvaro var härligt. Och hade det inte varit för att jag tycker sjövatten som man inte ser igenom är lite läskigt hade jag nog simmat en runda.

änder

Hur är det med sig? Är du en badkruka som jag eller simmar du lika ofta som änderna? Jag skulle verkligen vilja vara som dem och våga ge mig ut på öppet vatten oavsett vattentemperatur. Får jobba vidare på det!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.