Mina godisfavoriter

Om det är något som hör lördagen till och som jag verkligen Ä.L.S.K.A.R. så är det lösgodis. Och självklart ska det vara en påse med mina favoriter för att det ska vara som allra bäst.

godis 3

När jag plockar på mig lösgodis så blir det mycket choklad och en del lakrits. Finns det lakritsfudge så är det ett måste. Fastän jag nu har hittat ett sätt att göra hälsosammare lakritsfudge så kan jag inte motstå de i lösgodishyllan. Chokladen ska inte vara ren mjölkchoklad. Det intresserar mig inte alls. Nej, choklad med jordnöt, choklad med mandel, choklad med kola, choklad med lakrits, choklad med kex…. ja, ni förstår. Det är min melodi!

Det finns inte mycket ”vanligt” godis som är rött, gult eller blått i min godispåse. Surt och sött godis intresserar mig inte direkt. Det ska enbart vara sött i form av choklad.

godis 2
godis 4

Att få inta soffan med den här godisskålen är bra härligt!

Är du också en lösgodisfantast, som jag? Vilka är dina favoriter?

2 Comments
  1. Jag fullkomligt älskar smågodis!!! Vi har en liten affär hos oss som bara säljer väldigt färskt smågodis och har himla massa olika sorter….mycket farlig affär det där 🙂
    Mina favoriter som jag alltid plockar är en sort som liknar M& M kulor, alltså med en jordnöt i, omringad av choklad. Polly, salta huvuden! Salt och choklad är min stora grej bland smågodiset 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.