Fitness & Hälsas julkalender 2015

Så var det dags att presentera det som kommer vara Fitness & Hälsas julkalender för i år. I samarbete med ett gäng härliga företag har jag äran att berätta om luckor som kommer att öppnas var tredje dag från och med imorgon och ända fram till jul. Produkterna som jag kommer tävla ut är alla sådana som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och som jag trivs väldigt bra med själv. Och för att jag gillar er som hänger här så mycket så vill jag ge er möjligheten till att få dem!

Dessa varumärken är med i årets julkalender på Fitness & Hälsa:

julkalender 2105 julkalender2015

Håll utkik under december för att inte missa din chans till att vinna! Och du vet väl att jag också i samarbete med Everyday Stories kommer tävla ut något varje dag fram till jul, alltså utöver det här. Dubbla julkalendrar alltså. Härligt va?!!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.