Årets bästa 2023 – min årskrönika för 2023

I samband med att ett år tar slut brukar jag skriva en årskrönika om det året. I den sammanfattar jag det bästa som har hänt under ett gäng olika rubriker. 2023 är ju till ända för ett tag sedan och denna gång väljer jag att sammanfatta året lite annorlunda. Jag bakar ihop så gott som alla rubriker och sammanfattar året med det som var 2023 års viktigaste händelse för mig. Här kommer min årskrönika 2023.

Min årskrönika 2023

Årets bästa för mig brukar bestå av dessa rubriker:

 • Årets bästa träningsminne
 • Årets äventyr
 • Årets boost
 • Årets vackraste
 • Årets projekt
 • Årets mysigaste
 • Årets godaste
 • Årets firande
 • Årets karriär

När jag tänker efter är det en enda händelse under året som går att applicera på så gott som alla rubrikerna. Det är egentligen bara årets träningsminne, årets godaste och årets karriär som inte passar in. I övrigt så är det födelsen av vårt tredje barn som passar in på alla rubriker.

Karin - om min förlossningsberättelse med Tilda
Karin Axelsson gravid - Jobba under föräldraledigheten
Kärleken till ett ofött barn - Karin Axelsson gravid vecka 34+3
BF om två dagar - Karin Axelsson gravid vecka 39

Jag har älskat att vara gravid alla tre gångerna, men kanske denna gång lite extra. Visste att detta skulle vara för allra sista gången och jag var extra tacksam till graviditeten på grund av min ålder. Det var verkligen något speciellt att bära vår minsting!

min förlossningsberättelse med Tilda - del 2

Den fjärde maj 2023 föddes vår lilla prinsessa. Det var verkligen årets bästa händelse!

Om du inte redan har, läs min förlossningsberättelse här:

De tre rubrikerna som återstår kommer här:

Min version av Glassvillan glass

Årets godaste

Som gravid ska man vara försiktig med att äta lakrits. Jag som älskar saltlakrits tyckte det var lite jobbigt så när barnet var fött var jag glad över att få äta det igen. Något av det godaste jag åt under 2023 var lakritsglass och speciellt den från Glassvillan. Här har jag gjort en Copy Cat av deras goda glass Havsstruten. Den består av:

 • Salt lakrits-glass
 • Kola havssalt-glass
 • Kolasås
 • Lakritsströssel
 • Havrekrisp (jag har stekt havregryn i smör och socker)
 • En glasstrut

Åh, så god den är!

Träning efter förlossning

Årets träningsminne

Att komma tillbaka fysiskt efter kejsarsnittet var utmanande, men också roligt. Jag minns så väl hur glad jag var i somras när jag testade att tränade med kettlebells för första gången sedan jag var gravid och märkte hur pass stark jag faktiskt var. Underbar känsla!

Här har jag skrivit om träning efter förlossning.

Årets karriär

Sedan bebisen kom har jag kunnat kombinera mammalivet med att jobba ca 25% och jag är så glad för det. För mig är det optimalt att både få vara mamma och få jobba och dosen jobb är alldeles lagom just nu.

Årskrönika 2023 - Instagram

Årets Instagram

Vill också lyfta de inlägg som gick bäst på Instagram under 2023. Gravidmage och bebis fungerar bra i den kanalen!

Mer från 2023 skriver jag inte om här. Att hon föddes var så mycket större än allt annat.❤️

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.