Julkalendern – Vinn Nutri Nick produkter

Två dagar kvar till julafton och dags att presentera nästsista luckan i min julkalender. Sista luckan kommer dyka upp här på självaste Dopparedagen så kika gärna in då också. Bakom dagens lucka hittar ni härliga produkter från Nutri Nick, en favorit för mig som jag ofta använder i köket.

Nutri Nick choklad

Nutri Nick choklad

I det kit från Nutri Nick som en av er kan vinna finns steviachokladen i fyra olika smaker. Denna choklad är sötad med stevia istället för socker, men smakar ändå minst lika gott som vanlig choklad.

Nutri Nick

I kitet finns också en påse med sukrin, ett naturligt sötningsmedel som inte innehåller socker, steviadroppar med smak av kola samt choklad och en flaska fibersirap. Alla dessa är perfekta att använda i bakning för att kunna söta på ett sockerfritt sätt!

Baby foot

Paw Paw

Dessutom innehåller vinsten härliga hudvårdsprodukter. Baby Foot är en helt ljuvlig behandling för torra och trötta fötter. Och tuben innehåller en skön créme att smörja in händer eller andra riktigt torra kroppsdelar med.

Vill du vinna detta härliga kit från Nutri Nick? Då har du två dagar på dig att tävla nu!

För att vara med och tävla:

 • Gå in och gilla Fitness & Hälsa och Nutri Nick på Instagram.
 • Svara på frågan: Vilken produkt från Nutri Nick är din favorit? (Nämn gärna en produkt utöver de du kan vinna.)
 • Skriv ditt svar i en kommentar till detta inlägg.
 • Sista dag att tävla är 24 december 2015.
 • Vinnaren presenteras 26 december här på bloggen.

Lycka till!

Vinnarna av förra luckans tävling där tre vann en väska från Thule är: Decibel S, Marina och Sjuksyrran. Grattis! Jag kommer att maila er.

 

7 Comments
 1. Ojoj vilket härligt paket

  Har gillat båda sidorna på Instagram.

  Om jag bara får välja en produkt så måste jag säga deras bönpasta, den är ju såå god

  God Jul!

 2. Gillar bägge på instagram
  Har aldrig provat deras sortiment men är jättenyfiken och provar gärna chokladen
  Emma Vuckovic

 3. Har inte testat så mycket från deras sortiment (än) men är väldigt nyfiken! Men ”sukrin mjölkchoklad mandel & havssalt” är himla gott!

  Hälsningar Marielle 🙂

 4. Jag gillar deras Stevia droppar med hallonsmak, de passar väldigt bra att ha när man bakar så blir det både gott och nyttigt! Har inte provat så många andra av deras produkter så det skulle vara jätteroligt att få vinna så man kan få testa fler produkter ur deras sortiment.
  Följer båda sidorna på instagram.

 5. Ååh, det är det supergoda mandelmjölet, eller sojabönsspaghettin … eller jordnötsmjölet … nej, jag väljer mandelmjölet, för det kan jag bara inte klara mig utan! Använder det till mat, bakning och gröt.

  Följer på IG som mozzepigg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.