Nyttigt påskgodis – mina bästa tips

Påsken närmar sig med stormsteg och jag ser fram emot att äta gott, både när det kommer till mat och godis. På fredag ska vi samla våra familjer hemma hos oss för en härlig påskmåltid och på lördag ser barnen fram emot att få leta efter påskägg.

I det här inlägget vill jag inspirera till nyttigt påskgodis bestående av några av mina absoluta favoriter när det kommer till hemmagjort godis. Jag kommer garanterat även njuta av påskgodis med socker, men det kan vara trevligt att alternera med påskgodis av hälsosammare slag.

nyttiga snickers nyttigt paskgodis

Jag börjar med att tipsa om dessa hälsosamma snickers. När jag gjorde dem för första gången var jag helt hänförd av hur gott det smakade. Ja, de är till och med godare än vanliga Snickers, enligt mig. Den söta smaken får de från honung och stevia och i övrigt innehåller de bara nyttigheter, såsom kakao, jordnötssmör och kokosolja. Dessa nyttiga snickers vill du inte missa!

citron och mandelbollar nyttigt paskgodis

Det passar ju bra med något gult till påsk och därför vill jag tipsa om dessa citron- och mandelbollar. De smakar syrligt av citronen och sött av dadlarna. Utöver det innehåller de mandlar och baobabpulver. Godast är att rulla dem i hackad mandel, tycker jag.

Nyttigt paskgodis

Slutligen vill jag tipsa om choklad- och banangodis som ett nyttigt påskgodis. Dessa brukar vara populära hos barn, men för vuxna är de minst lika goda. De går super snabbt att göra då de bara innehåller tre ingredienser!

Hoppas att ni har fått lite tips på gott och hälsosamt påskgodis. Imorgon tänkte jag skriva om mina tips för den godaste påskmaten så håll utkik.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.