Sthlm Beauty Week 2016

Det var en kylig morgon i Stockholm när jag promenerade bort till Kungsträdgården igår. Borta vid So Stockholm väntade Sthlm Fashion Week och jag skulle vara med på ett träningspass med D-Flex där.

sthlm beauty week
Jag kunde inte låta bli att stanna till och njuta en stund under körsbärsträden. Alla de vackra rosa blommorna ger mig en sådan glädje och harmoni och jag är tacksam för att få passera dem varje dag.

sthlm beauty week
Foto från Sthlm Beauty Weeks Facebooksida

Det var en hel del på plats inne på eventet, men vi var bara två som var ombytta till träningskläder. Så jag och Nikolina fick äran att träna själva med D-Flex och Sabina Dalfjäll, instruktören och side-kicken på träningspasset.

Till en början tyckte jag att passet var lite mesigt och inte alls utmanande. D-Flex lät oss göra olika varianter på step touch, kick i rumpan och knälyft, men tempot var inte så högt och pulsen låg ganska lågt. Jag skulle nog inte ha tänkt så där för efter en tio minuter ändrade han inriktning på passet och plötsligt var vi inne i en sekvens med hur många djupa knäböj som helst. Drop it likes it HOT, var vad han sade hela tiden och jag försökte följa hans instruktion. Men det var galet jobbigt för rumpa och ben, kan jag säga!

Efter 30 minuter med D-Flex och Sabina var vi trötta och nöjda. Och jag hoppas att vi inspirerade några av de som passerade förbi oss där i Kungsträdgården på väg till sina jobb.

sthlm beauty week

Jag hittade Nikolina inne på Sthlm Beauty Week strax efter passet, men sedan var jag tvungen att skynda vidare till kontoret.

sthlm beauty week

Medan Sthlm Beauty Week fortsatte med en massa skönhetstips och skönhetsnyheter i dagarna tre tog jag med mig en frukost därifrån och gick på mosiga ben vidare genom stan. Idag är jag ordentligt mör i benen och det passade därför bra att jag valde yoga som träningsform denna dag. D-Flex träningskoncept fungerar uppenbarligen!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.