En fredag i färgexplosion

djurgarden-promenad1

Det var en regnig morgon, men jag var ändå fast besluten om att få en rejäl dos med frisk luft innan jobbet. En längre promenad kändes helt rätt eftersom jag fortfarande åt penicillin och ville vänta med alltför hård träning. Jag gick åt riktning Djurgården och eftersom det regnade promenerade jag under träden i allén på Strandvägen för att slippa bli så blöt.

djurgarden-promenad-stockholm

Efter allén var jag tvungen att möta regnet och eftersom jag inte hade något paraply blev jag ganska så blöt. Men vad gjorde det med tanke på allt fint jag fick se längs med vägen.

Jag blickade ut över ett dimmigt Stockholm när jag hade kommit till Djurgårdsbron. Sedan gick jag vidare in på den Kungliga vackra ön. Staden kändes så där rofylld och harmonisk där den låg inbäddad i dimma.

djurgarden-promenad6

Kaknästornet syntes knappt och det var ganska så grått över vattnet.

djurgarden-promenad-2

djurgarden-promenad2

Men alla vackra blommor, träd och buskar sprakade desto mer i en underbar färgexplosion.

djurgarden-promenad8

djurgarden-promenad7

djurgarden-promenad10

djurgarden-promenad9

Alla färger nu är så underbara. Och dofterna! I regnet kommer dofterna fram desto mer och jag fick njuta av de mest himmelska blomsterdofter under min promenad.

djurgarden-promenad11

djurgarden-promenad13

Och allt det gröna är magiskt.

djurgarden-promenad-3

djurgarden-promenad12
djurgarden-promenad
Fördelen med att gå istället för att springa är att man har tid att uppleva allt runtomkring så mycket mer. Jag hade tid att stanna till och ta in allt med alla sinnen.

djurgarden-promenad5

Syrenerna är underbara just nu och någonstans efter att ha passerat den här vackra vyn vände jag om för att gå tillbaka och bort mot kontoret. Jag var vid det laget helt genomblöt av regnet. Men det var inget jag direkt tänkte på.

djurgarden-promenad4

djurgarden-promenad3

Tänk att till om med hundkex kan vara så fina!

Jag fick till en rejäl promenad denna fredag morgon och jag var så tacksam för den färgexplosion jag fick uppleva. Senare efter jobbet fortsatte min fredag i en färgexplosion då jag träffade färgsprakande Malin Nylén över en god och färgrik lunch. Om varför vi träffades får ni höra mer om nästa vecka.

Det här hände igår och nu är det istället lördag morgon. Jag har just ätit en bananpannkaka med päron och är på väg in till BBCON, Sveriges största konferens för bloggare och online influencers. Jag ser fram emot en dag med fokus på kunskap och utveckling inom bloggandet samt med massor av mingel och nätverkande med andra i branschen.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.