Torsdagssnacket hos Malin

Fredag förra veckan var en sådan där typsikt härlig dag, trots att det regnade typ hela dagen. Först gick jag en härlig färgsprakande promenad på Djurgården och efter jobbet tog jag mig till Söder för att träffa Malin Nylén över en lunch och massor med prat.

torsdagssnacket-raksallad

Hon och de söta hundarna hade redan tagit plats på lunchstället när jag kom. Vi beställde in varsin räksallad och så pratade vi om allt från framtidsplaner till vart hälsobranschen är på väg. Och så intervjuade hon mig. Idag publicerade hon resultatet i form av Torsdagssnacket på sin blogg.

torsdagssnacket-karin

I intervjun pratar jag en hel del SEO och sociala medier, men också om hälsa, träning och balans i livet. Gå gärna in och läs intervjun här!

Malin är en sådan där härlig kvinna, som har massor med bra idéer, många järn i elden och en enorm drivkraft. Jag gillar hennes bok muskler av plysch starkt och tycker hon gör mycket bra i sitt jobb inom PR och events. Kul att du ville intervjua mig, Malin!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.