Semesterstängt

Jag har gått på semester och i vanlig ordning vill jag njuta av ledigheten så mycket jag kan. Just av den anledningen kommer jag inte uppdatera med inlägg så mycket här inne dessa kommande veckor. Det är möjligt att jag får feeling och lägger upp något vid tillfälle, men det är inte säkert. Med detta inlägg vill jag därför meddela att jag har semesterstängt, men att det finns annat härligt att läsa om under tiden.

Semesterstängt – Läs av detta istället!

Jag har drivit denna blogg så pass många år att det har blivit galet många inlägg. Här listar jag några av de bästa inläggen och de inlägg som jag tror att du uppskattar att läsa nu under sommaren.

Här hittar du mina sommarinlägg, som alla har med sommar att göra på ett eller annat sätt. Det här inlägget med sommartips till dig vill jag lyfta lite extra. Hoppas att några av de tipsen är bra för dig!

Hör du till dem som har lite svårt att få till träningen på sommaren? Här får du ett stort gäng bra och konkreta träningstips.

Nyttig pannkakstårta

Om du vill ta del av alla mina nyttiga recept gör du det bäst här. Några av mina mest somriga receptinlägg är dessa:

Visst vill också du vara utomhus så mycket som möjligt i sommar?! Här kan du hitta mina bästa inlägg när det kommer till utomhusaktiviteter och uteliv. Dessa inlägg vill jag tipsa om extra mycket:

Med detta hoppas jag att du har hittat mycket läsvärt i sommar. Jag blir så glad om du vill lämna en kommentar och svarar så snart jag kan. Önskar dig en ljuvlig sommar. Se till att njuta av denna tid så mycket du kan!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.