Sådant jag har längtat efter

Igår kväll kom jag och Wilmer hem från Malta. Att mötas av mannen och Smilla på flygplatsen var ett sådant där ögonblick som jag för alltid kommer behålla som ett varmt och fint minne. Familjen var återförenad och vi var på svensk mark. Så underbart!

Att hänga på en balkong på Malta ger tid till att fundera och längta. Det här är sådant jag har längtat extra mycket till och kommer se till att göra mycket av framöver:

  • Gå rundor i trädgården, se vad som blommar nu, vart det finns ogräs att plocka och hur mannen har fixat borta i odlingshörnan.
  • Dricka morgonkaffet ute i trädgården och äta de flesta måltider där om vädret tillåter.

  • Skynda mig till jordgubbslandet och plocka av de röda bär som finns. Mannen och Smilla har plockat massor med jordgubbar medan vi har varit på Malta, men det borde finnas mer!
  • Göra utflykter med familjen och ta dagarna som de kommer. Vi vet att Smilla sannolikt när som helst kommer få vattkoppor hon med så vi kan inte räkna med långa resor eller att planera för mycket.
  • Om det regnar någon dag vill jag baka!
  • Gå ut i skogen och leta blåbär. Såg att Emma redan hittat massor med blåbär så kanske att det också kan finnas i vår skog.

De sista bilderna är från vår trädgård i början av juli förra året. Ni förstår att jag har längtat till den, va?

Åh, nu är jag hemma igen! ❤️

2 Comments
  1. Himmel vilka vackra bilder du tar! Det ser ut som om du har en riktigt härlig trädgård, så jag förstår att du sett fram emot att gå runt i den och se vad som hänt på blomfronten medan du varit borta.
    Hoppas din sommar blir fylld med precis det du längtat efter! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.