Granit och smarta tips för dina foton

Jag gillar ordning och reda. Och så gillar jag att hålla i fysiska foton och inte bara ha dem digitalt i dator och mobil. Därför är jag fortfarande en sådan som sätter in foton i album. Jag har inte ens börjat med att göra fotoalbumen digitalt, för att sedan få dem hemskickade i fysisk form, utan jag sitter och klistrar in fysiska foton med lim i fotoalbum. Både att sitta och klistra in dem och att sedan kunna bläddra i albumet med alla dessa fina minnen i form av foton är så härligt. Men mer om det snart för först vill jag visa er hur jag har gjort med de foton på barnen som jag har på jobbet.

Granit fototillbehör

GRANIT finns det många smarta och snygga lösningar för att sätta upp/fästa foton. De små kuberna med clips är inhandlade därifrån och jag är mycket nöjd med mitt fotocollage som jag har fått till på kontoret.

Granit fototillbehör

Granit fototillbehör

Här hittar du den stora klämman och här hittar du den lilla kuben med en liten klämma.

Granit fototillbehör

När jag satte in foton nu senast gjorde jag det i ett svart fotoalbum, också det från GRANIT, och jag skrev texterna med pennor i vitt, guld och silver. Tycker själv att det blev riktigt bra!

Granit fototillbehör

Att bläddra i det här fotoalbumet ger mig ljuva sommarminnen och jag tänker på allt härligt vi gjorde.

Granit fototillbehör

Granit fototillbehör

Granit fototillbehör

Jag gillar butiken GRANIT av många anledningar, dels för de snygga fototillbehören de har, men också för att det där finns massor med annat snyggt till hemmet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.