Ännu en ljuvlig helgfrukost

Som vanligt har jag passat på att äta extra goda frukostar under helgen. Det är nästan till och med så för mig att den främsta anledningen till att jag gillar helgen är för att jag då har tid till att fixa extra goda frukostar och jag kan sitta länge och äta dem. Barnen är inte riktigt av samma åsikt utan de vill att frukosten ska gå snabbt att göra. Så i helgen passade jag på att fixa min frukost medan de satt och åt sin. När jag sedan var klar med min frukost var de nyfikna på den och ville smaka.

Denna helg gjorde jag en ljuvlig frukost med krispigt knäckebröd, keso och härliga grönsaker. Till det blev det en kopp med fil och granola. Åh, så gott!

Knäckebröd med keso, krasse och rädisor

En viktig del av helgfrukosten är att duka upp den fint. Det blir så mycket trevligare att äta den då!

Knäckebröd med keso, krasse och rädisor

Knäckebröd med keso, krasse och rädisa

en portion

  • en rund liten kaka knäckebröd
  • rejält med keso (jag använde den nya sorten Keso supermini)
  • ett gäng rädisor
  • lite krasse
  • lite gräslök
  • svartpeppar

Klicka ut keso på knäckebrödet. Skiva rädisor och lägg på. Klipp över krasse och gräslök samt dra några varv med svartpepparkvarnen. Servera genast!

Knäckebröd med keso, krasse och rädisor

Jag kan inte tröttna på granola och att äta det tillsammans med kylskåpskall naturell filmjölk är bland det bästa jag vet.

Knäckebröd med keso, krasse och rädisor

Knäckebröd är en annan sak som jag verkligen älskar. Kan inte förstå att detta goda finns i så pass få länder. Att toppa den med just krasse och rädisor kändes som ett härligt vårtecken!

Knäckebröd med keso, krasse och rädisor Knäckebröd med keso, krasse och rädisor

Här har ni den; min underbara frukost från igår. Medan barnen avslutade sin frukost och smakade en bit av mitt knäckebröd satt jag och njöt av det goda på denna bricka i fulla drag.

2 Comments
  1. Åh, den där frukosten såg ju verkligen helt magisk ut! Helt underbara bilder – man blir ju så glad av alla färger! Hoppas du får en fin vecka 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.