Mindre än en vecka kvar

Jag kan knappt förstå det, men det är sant. Idag är det bara sex dagar kvar tills jag ska bestiga Kebnekaise. Om mindre än en vecka är det jag och mina kollegor som går leden upp till Sveriges högsta topp. Måtte det bli fint och klart väder!

Kebnekaise Sveriges tak

Jag tror inte att jag kommer ha några som helst problem med att gå den långa, branta vandringen även om jag visst säkert kommer känna av det i benen. Jag hade egentligen planerat att gå lite mer än bara en gång i mina vandringskängor innan det stora äventyret, men nu har jag inte gjort mer än det och det får räcka. För att Minsks risken för skavsår ska jag tejpa fötterna innan och ha dubbla strumpor.

Karin i Bergianska

Dagen när jag och syster promenerade runt Brunnsviken i kängorna var härlig och minnesvärd och jag hoppas på fler liknande vandringar även efter Kebnekaiseäventyret. Att jag har hållit i en hel del ”Inför Keb-träningspass” med mina kollegor under våren kommer säkert vara till hjälp. Benstyrka och uthållighet kommer vara värdefullt att ha när vi vandrar uppåt och nedför.

Nu räknar jag ner. Om fem dagar åker vi och om sex dagar står vi på toppen av Sveriges högsta berg!

Bilderna på Kebnekaise här är hämtade från Flickr och Photowall.se.

2 Comments
  1. Skit vad häftigt!! Jag hoppas att ni får ett riktigt bra väder så man ser utsikten och kan ta fantastiska foto och visa oss andra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.