Guldhjärtat 2017 – Dags att nominera!

Förra året nominerade ni mig till Guldhjärtats kategori Social Media Influencer och jag blev innerlig tacksam och glad för det. Och i år har ni nominerat mig igen!

Denna gång finns jag nominerad i två kategorier av Guldhjärtat 2017:

Åh, vad tacksam och glad jag är för det!

guldhjartat-fitnessfestivalen-1

 

Det som står om mig i nomineringarna får mig att bli alldeles varm i hjärtat. Tänk att jag kan få bidra till den inspirationen!

Så här lyder motiveringen i Social Media Influencer-kategorin:

Karin Axelsson, fitnessochhalsa.se: Karins blogg är upplyftande och energigivande då den fokuserar på träning och god mat med fokus på rörelseglädje och njutning istället för förmaningar. Hon är fantastisk på att inspirera till tacksamhet och mindfullness, lyfter ofta naturens skönhet, god mat och andra glädjeämnen i livet och delar personligt med sig av hur hon pusslar ihop familjeliv med en aktiv livsstil utan att det känns pliktfyllt. En inspirerande person som blandar träning/hälsa med vardagsbestyr och härlig matlagning.

Så här lyder motiveringen i kategorin Förebild:

Karin Axelsson, fitnessochhalsa.se: Det som är mest imponerande med Karin är att hon alltid försöker se det lilla i det stora hela. Hon skriver ofta att hon är tacksam och lycklig för det hon har just nu. Det tycker jag är fint. Hon är duktig på att spegla årstidernas olika variationer och tar ofta vackra kort. Vidare så är Karin toppenbra på att hitta luckor att få till träning, Hon kan hitta bra gymövningar var som helst, tidsoptimerar med transportlöpning till jobbet, tar ungarna till lekplatsen och passar på att göra lite övningar. Hon har en sund inställning sin egen kropp, är inspirerande med sin kost som hon ihärdigt delar med sig på bloggen! Hälsosam mat och även en del hembakt! Karin verkar ha förstått att man är sin egen lyckas smed, hon delar med sig sina tankar och funderingar, speciellt att DU bestämmer redan på morgonen hur din inställning skall vara resten av dagen. Tycker under alla år som jag läst Karins blogg att hon har en vettig inställning till träning, kost och livet!  Jag mår allltid bra efter att jag läst ett inlägg från henne.   Hoppas hon får många röster, det är hon verkligen värd, hon verkar vara en toppentjej som hittat sitt livselixir genom en bra balans och sund inställning, som hon delar med sig fint på bloggen! Karin Axelsson är den bästa förebilden när det gäller både träning, kost och livsstil.

guldhjartat-fitnessfestivalen-2

Nu hoppas jag såklart att ni vill lägga någon minut på att rösta mig till final!

>>> För att rösta på mig i kategorin Årets Social Media Influencer klicka här <<<

>> För att rösta på mig i kategorin Årets Förebild klicka här <<<

Tack för att ni finns! ♥

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.