Veckans bästa ♥

Veckorna går normalt sett snabbt, men denna vecka har gått extremt snabbt och jag kan inte förstå att det redan är fredag. Har antagligen att göra med att det har varit kortvecka på grund av Annandagen i måndags.

Trots sin snabbhet har det hunnit hända en hel del den här veckan, eller kanske precis just därför. Här kommer det bästa från den här veckan.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Trots att mannen jobbade i måndags när jag och barnen var lediga kunde jag ge mig ut på en löpartur till sjön i måndags. Min syster hade nämligen sovit över hos oss och var hemma med barnen medan jag stack ut och sprang.

Magiskt att få starta dagen med löpning i fina omgivningar! Vägen till sjön går till stor del genom skogen och det är alltid lika fint när skogssträckan tar slut och jag kommer fram till strandkanten och sjön. Snön och isen ligger fortfarande kvar där och det blåste friskt när jag var där i måndags, men det var bara härligt att den uppfriskande injektionen!

Veckans mysigaste:

Jag träffade två av mina närmaste vänner igår för en middag på stan. Så värdefullt och mysigt att få spendera ett gäng timmar med dem!

Veckans träning:

Måndag: Löpning på 7,5 km till nyss nämnda sjö och tillbaka

Tisdag: Ett pass hemma med Shapy.se; ett mixpass på 30 minuter med fokus på puls- och benträning

Onsdag: Löpning på lunchen med kollega, 6 km

Torsdag: Cirkelträning 55 minuter med kollegor. Jag hade satt ihop ett riktigt tufft cirkelträningspass som sög musten ur oss alla. Men det var också väldigt roligt!

Fredag: Planen för denna morgon är att springa Kungsholmen runt.

Det blir alltså mycket löpning denna vecka. Totalt kommer jag antagligen upp i ca 24 kilometer. Så här dryga två veckor innan jag ska springa halvmara känns det som ett bra upplägg, att benen får spring ungefär den distansen på veckobasis. Snart ska jag dra ner lite på löpningen för att samma vecka som loppet är ägna mig åt kortare och lättare löppass.

Veckans mest intressanta:

Det är intressant att se hur aktuella program på TV och/eller aktuella nyheter/debatter påverkar vad jag får in för trafik till bloggen. För de sökord där bloggen rankar bra blir det alltid super tydligt när ett av de sökorden omnämns i medier eller är aktuellt av någon anledning för då får jag alltid in mer trafik än vanligt till just den landningssidan.

Senaste veckorna har jag till exempel fått in mer trafik än vanligt till mitt inlägg om jägarvila. Jag rankar trea för just det ordet och gissar att intresset för jägarvila kommer från att Mästarnas Mästare går nu på SVT och det är en av övningarna de har tävlat i där.

Andra sökord som jag rankar bra för och som då och då poppar upp som aktuella och indrivare av trafik för min del är ”Almenäspokalen” (något Lovisa och Jessica pratar om då och då i Träningspodden), ”Sockerfilmen” och nu innan påsk märkte jag tydligt att sökningarna för ”nyttig påskmat” och liknande ord ökade.

Veckans boost:

Middagen med tjejerna igår var en verklig boost, men också de allt ljusare dagarna och de vårkänslor som jag har fått de senaste dagarna.

Veckans godaste:

Kommer nog kunna bli dagens lunch då jag ska få vara med när en ny meny testas på en restaurang som har konceptet aktivitetsmatlagning.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Det jag skrev härom dagen om hur jag motade bort min deppighet.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Känns som sagt som vi just har haft helg, men det blir skönt med ett par dagar igen med ledig tid. Ska hänga med barnen och hoppas som vanligt på mycket tid utomhus i vårsol.

Ha en ljuvlig fredag!

4 Comments
  1. Veckans bästa!! 3 nätter i sth på downtown camper med allt från cava o pasta på Södermalm, häftiga kasai, typ 6h gående varje dag till foodorabeställd mat o tv- serie i sängen.. synd att det är så gräsligt dyrt att göra sådana utsvävningar bara..

Leave a Reply

Your email address will not be published.