Kraften i ett kvinnligt nätverk – om 4Good Business Network

Nog för att det är inspirerande att jobba med både män och kvinnor, men jag kan inte undgå att känna att det är en särskild kraft och POWER när kvinnor går samman. Jag har nyligen gått med i ett kvinnligt nätverk och igår var vår första kväll tillsammans. Tillsammans med 70 andra kvinnor kommer jag skapa magi, energi och kraft under det kommande året!

Brooklyn Bridge i soluppgång

Tjejerna och jag i New York

Vårt 40-årsfirande i New York - på Top of the Rock

Samma känsla som jag hade igår kväll tillsammans med övriga i 4Good Business Network har jag när jag är med mina tjejkompisar. När kvinnor peppar, hjälper och inspirerar varandra skapas en särskild form av magi – så är det bara!

Vad är då 4Good Business Network?

4Good Business Network finns i Stockholm och är ett kvinnligt affärsnätverk för alla som är nyfikna påverkare, som vill utvecklas och skapa möjligheter tillsammans med andra i ett helt nytt sammanhang. Nätverket driva av kvinnorna bakom 4Good och Sunshinepodden; Carina Sunding och Marie Thorslund.

Jag har höga förväntningar på mitt år med nätverket och tror mig bland annat få ut detta:

  • Jag kommer bli bättre på att nätverka.
  • Jag kommer skapa nya möjligheter och utveckla mig själv i min yrkesroll.
  • Jag kommer få lyssna på och coachas av några av Sveriges främsta inspiratörer och nytänkare.

Åh, det här kommer bli så bra!

Jag och tjejerna i New York

Vi kvinnor har mycket gemensamt och ska dra nytta av varandra mer. Så är det bara!

Jag och tjejerna i New York

Det skålar vi för, tycker jag!

Om du är intresserad av att läsa mer om 4Good Business Network hittar du mer info här.

Samtliga bilder i detta inlägg är tagna under min och bästa tjejkompisarnas resa till New York – september 2019.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.