Min nya FitBit – bästa aktivitetsarmbandet

Som ni nog vet vid det här laget har jag min utmaning om att gå minst 10 000 steg om dagen pågående hela tiden. Jag tycker att det har gått förvånansvärt bra från start, men det har varit meckigt att se till att alltid ha mobilen med sig. Jag har nämligen trackat mina steg med Hälsa-appen i telefonen och för att uppnå någorlunda korrekt antal steg har jag varit tvungen att ha den i handen eller fickan konstant.

Nu är det bekymret förbi för jag har nämligen köpt mig ett FitBit aktivitetsarmband. Jag har tänkt på det länge, men inte kommit till skott. Nu när jag har den undrar jag lite över varför jag inte tagit tag i detta tidigare? Varför jag har dragit mig för det har främst haft att göra med att jag inte vill ha ett plastigt armband runt handleden. Jag är ju mer den typen som vill ha fina smycken och accessoarer som glittrar. Men vilken tur då att det finns FitBit-armband som är smala och diskreta och som man kan köpa till armband i finare material. Med FitBit Alta HR har jag nu det diskreta och snygga armband som jag önskat mig och jag är så nöjd!

Karin med Fitbit Alta HR

FitBit Alta HR – mitt fina aktivitetsarmband

Som ni ser på bilden ovan så är det väldigt diskret, mitt FitBit-armband. Det ser snarare ut som ett smycke med det armband i roséguld som jag har köpt till. När jag tränar hårt har jag helst originalarmbandet på mig istället, men i övrigt väljer jag att ha den guldiga varianten.

Nu har jag 100% koll på dagens alla steg och jag slås av hur många fler steg jag faktiskt går varje dag jämfört med vad Hälsa-appen i telefonen visar. Vilken boost att inse detta!

Utöver att visa dagens antal steg får jag koll på min vilopuls och aktivitetspuls, hur jag sover på nätterna och hur många stillasittande perioder jag har haft. Jag kan också få koll på bland annat kost, vattenintag och fertilitetsperioder – om jag väljer att lägga in nödvändig information kring dessa saker. Jag får en helhetskoll på mitt välmående och hälsostatus, helt enkelt. Så bra!

Fitbit Alta HR

Fitbit Alta HR

Jag som inte har haft ett armbandsur på mig på hur många år som helst kan nu också se vad klockan är genom att bara lyfta på handleden. Bara en sådan sak! Jag är super nöjd med min FitBit Alta HR och nu när det plötsligt är så enkelt att komma upp i 10 000 steg om dagen ska jag kanske sätta ett högre mål, som 15 000 steg?

Om du vill läsa mer om denna modell hittar du den här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.