Veckans Bästa från den varma septemberveckan ♥

Vilken varm och härlig septembervecka vi har! Det är en lyx att vara föräldraledig och kunna nyttja dessa fina dagar med att vara mycket utomhus. Hoppas att även du har kunnat njuta en del av sol och värme denna vecka!

Här kommer nu det bästa från denna vecka.

Veckans Bästa från vecka 36 2023, den varma septemberveckan

Trädgården i augusti - kaprifol

Veckans vackraste

Jag skrev ett inlägg i veckan om det vackraste i trädgården i augusti. Eftersom vi inte har kommit så långt in i september ännu ser det fortfarande ungefär likadant ut i trädgården. Så härligt!

Veckans träning

Jag har haft ännu en bra vecka med mycket träning. Varje vardag har jag kört ett pass, mestadels hemma, men idag på gymmet. Jag känner mig starkare för varje vecka och jag vågar utmana mig lite mer för varje träningspass. Det är en skön känsla!

Dagens träningspass blev CrossCage 45 på Nordic Wellness. Jag och bebis gick upp 04.45 imorse för att hinna dit, men det var det verkligen värt.

Promenad som träning - Karin Axelsson

Ett annat träningspass jag körde tidigare i veckan var min favorit: Promenad med styrkestopp. Har skrivit om upplägget för det här: Promenad som träning.

Veckans mysigaste

Bebis hänger med på mina träningspass på ett eller annat sätt. Veckans mysigaste träningspass var det vi körde i trädgården, i skuggan på altanen. Det blev en cirkel med sex olika övningar där hon fick agera vikt på samtliga. Så mysigt!

Veckans mest boostande

Förutom att träna och promenera mycket har jag också jobbat med kroppen genom att gräva och dra tunga skottkärror. Vi ska plantera ny häck vid garaget och jag har förberett med nytt dike och jord. Det är en viktig anledning till att jag tränar, att jag ska orka med sådana sysslor. Och det är boostande att känna att jag gör det.

Vegetarisk Bowl med sötpotatis, kikärtor och basilika

Veckans godaste

Jag hittade förra veckan om den vegetariska Bowl jag hade testat att laga. Nu har jag lagt ut receptet på denna goda och nyttiga vegetariska Bowl. Kolla in och laga den du med!

Veckans mest inspirerande

Hösten är en fin tid för inspiration. Det bubblar i min hjärna av nya idéer, tankar och projekt. Älskar det!

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det inlägg som jag skrev om förra veckan har gått bäst:

Som i en godisbutik 🍬🍭🍫

Den här veckans höjdpunkt var definitivt när jag tränade på gymmet i fredags. För första gången på drygt fyra månader var jag där och lyckan var total!🤩🎉🥳

Att träna på gym är för mig som godisbutiken är för ett barn. Jag går runt och njuter av alla redskap, maskiner och vikter jag kan välja att träna med.🏋️‍♀️💪😃

Fantastiskt var också att bebis var nöjd med att titta på under hela träningspasset.👶👀 Jag ser fram emot många pass på gymmet framöver!

Är gymmet som en godisbutik för dig med?

Följ mig på @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Vädret ska fortsatt vara varmt och jag ser fram emot mycket häng utomhus. Vi ska plantera den nya häcken och fixa med en del annat praktiskt. I övrigt ska jag bara njuta.

Njut du med av det du gör!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.