Jag är en Influencer!

Helgen som just passerat har varit ljuvlig och fin på så många vis. I lördags fyllde vår yngsta dotter ett år och vi hade kalas för närmsta släkten. Och igår sprang mellandottern Tough Viking Kids med en kompis. Det var när hon gjorde det som jag tänkte på det här med att vara en förebild och en Influencer för sina barn. För ja, jag är en Influencer för mina barn på så många sätt.

Jag är en Influencer för mina barn

Jag är alltså en Influencer och har tre följare. De är ett, nio och tolv år gamla.❤️❤️❤️

De är väldigt lojala och avföljer aldrig. Men de är väldigt snabba med att tala om vad de gillar eller inte gillar.

De ser att jag tränar och hur mycket jag älskar det. De tycker nog att jag är lite konstig ibland som gör Burpees i vardagsrummet kl 6.00 på morgonen medan de fortfarande sover. Men de vet att jag blir en gladare mamma av det.

De vet att jag älskar när de vill vara med mig att träna. Och att jag älskar att vara med dem vad vi än gör.

De ser mig laga mat varje dag och hör mig prata om vikten av att äta grönsaker till varje måltid. De smakar på all mat, men gillar inte allt jag lagar.

De ser mig aldrig peta i maten, äta olika dieter eller banta.

De ser mig njuta av att vara utomhus, ta promenader och vara i skogen. De äldsta följer inte alltid med, men jag är lika glad varje gång de gör det.

Jag ser hur de blir glada av att röra på sig. De vet att svett i pannan och rosiga kinder är något bra.

Jag är tacksam och stolt över att vara deras Influencer. Jag förvaltar det uppdraget med ära och hoppas att de ska få med sig så mycket positivt som möjligt av det. Vill att de ska gå ut i livet med styrka, självkärlek och mod.



Barn gör inte som du säger, barn gör som du gör.

Vi föräldrar har verkligen en viktig uppgift här i livet. När vardagen rullar på kan det vara lätt att glömma bort det. Men så är det och det är viktigt att komma ihåg hur pass mycket man som förälder kan påverka sina barn.

Det ligger mycket i uttrycket att barn inte gör som du säger, utan de gör som du gör. Som förälder är det viktigt att tänka på det och att försöka föregå som ett gott exempel för sina barn. Att inspirera dem till träningsglädje, matglädje och en kärlek till livet är några sådana saker.

Läs också dessa inlägg:

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.