Efter ett yogapass hemma och lämning på förskolan har jag tagit med mig frukosten för att kunna äta den på vägen. Frukost på burk är något jag ofta och gärna gör. Jag varierar mellan olika innehåll i min burk och idag har jag en väldigt enkel variant. I burken finns kvarg och fil och vid sidan om en banan att skiva ner och äta tillsammans med det andra. Ett kokt ägg därtill och min frukost är komplett.
Burken är så praktisk att ha med och det blir lite roligare att äta frukosten så än ur en plastlåda.
Jag har för övrigt kommit in i period när jag tycker fil är så galet gott. Så här tillsammans med kvarg och banan gillar jag den, med bär och granola är den galet god och att dricka den rakt av ur ett glas är också smaskigt. Faktiskt gillar jag fil mycket mer än naturell yoghurt för tillfället. Jag är lite av en periodare där och kommer säkert snart föredra yoghurt istället.
Det som också är bra med denna typ av frukost på burk är att den går enkelt och snabbt att förbereda kvällen innan. Så här såg det ut igår kväll och i morse stod burken redo att plocka fram ur kylen.
Att ta med sin frukost på burk är väldigt smart ändå. Här hittar du några fler varianter av sådana frukostar: