Matinspo som torsdagspepp

kvarg med mangopure

God morgon på er! Torsdag idag och jag har inlett den med en härlig burk fylld med kvarg, fil, mangopuré och kokos.

mangopure (2)

Jag varvade helt enkelt kvarg med fil och mangopuré och toppade det hela med kokosflingor. Mangopurén gjorde jag igår. Mixade mango med banan, fyllde en burk med det och ställde in i kylen. Perfekt att ta av till gröten, puddingen eller kvargen! Eller varför inte frysa in och äta som glass.

Nu väntar snart mammaträning och senare ett spännande möte.

Länkkärlek

Eftersom vi ändå är inne på matinspiration tänkte jag tipsa om en blogg, som jag nyligen har upptäckt. Har ni hittat till Lilla Matderiven? En härlig matblogg som tipsar om hur man kan laga gott och nyttigt till både stora och små. Och där det mesta är ekologiskt och vegetariskt. Själv blir jag grymt sugen på att testa dinkel- och dadelkanelbullar, pumpascones med torkade tranbär och ugnsbakade auberginehalvor med citronquinoa. Kolla in alla härliga recept där om du inte redan har gjort det.

Ha en fin torsdag!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.