Smidigt för att undvika en förkylning

Inför att jag skulle springa Stockholm Marathon för två år sedan var jag väldigt nervös för att jag skulle bli förkyld lagom till loppet. Det är ju ganska typiskt ändå att när det är som mest viktigt att man är frisk då blir man sjuk. Det har hänt mig ett antal gånger och då inför maran var det min värsta mardröm.

Som tur var blev det inte så, men jag gissar att det är många varje år som måste avstå sin plats i Stockholm Marathon just för att de har blivit förkylda, sjuka eller skadade. Nu behöver det inte vara lika många längre för det går faktiskt att undvika en förkylning med hjälp av ColdZyme® Munspray. Om man använder den i ett tidigt stadium av en infektion kan den förkorta förkylningen. Så fort man känner av minsta lilla signal om en annalkande förkylning tar man alltså denna munspray och risken att man insjuknar är då mycket mindre. Det går till och med att använda den i förbyggande syfte, d.v.s. ska man springa ett marathon till exempel tar man den några dagar innan för att se till att man inte blir sjuk. Enzymet i denna spray lägger sig i svalget som en hinna och förhindrar viruset att komma dit.

ColdZyme_20ml och onecold_7ml_sv-fi_sam

ColdZyme®OneCold är speciellt framtagen för att räcka till en förkylning eller för att förebygga vid ett tillfälle då du inte vill bli förkyld. Det gäller alltså att välja sitt tillfälle och skulle jag ställa upp på Stockholm Marathon i år igen skulle jag helt klart använda den inför loppet. En mara har man ju tränat och laddat länge för och då skulle det vara extremt jobbigt om man inte kunde ställa upp bara på grund av någon infektion.

I skrivande stund är det bara 15 dagar kvar tills Asics Stockholm Marathon går av stapeln. Är det några av er läsare som ska springa? Jag skriver detta inlägg i samarbete med ColdZyme® Munspray för att kunna tipsa er om detta geniala. Om du ska springa tycker jag att du ska köpa hem en sådan där smart munspray så att du är förberedd om en infektion skulle börja märkas av eller om du vill vara helt säker på att du inte råkar utför en lagom till den stora dagen. ColdZyme®OneCold går att köpa på alla apotek, exempelvis här och här.

Inlägget är sponsrat av Coldzyme

2 Comments
  1. God morgon!
    Hör till min favorit också. Gick en timmes rask promenad i morse. Man har så mycket energi på morgonen.
    He an fin dag/ Carolina

Leave a Reply

Your email address will not be published.