Tack alla ni för 2015!

Statistik är kul och jag gillar att analysera siffror. Jag gör det med sajterna på jobbet och jag gör det självklart med bloggen. Men det slog mig när jag läste Fannys inlägg om sin fantastiska statistik för 2015 att jag inte riktigt hade grävt djupt i Fitness & Hälsas siffror för hela året 2015. Jag hade liksom inte gjort någon ordentlig årssummering när det kommer till siffror och analys. Så jag tänkte att jag gör den nu tillsammans med er.

När jag tittar på siffrorna inser jag att det är riktigt många som är här inne och läser, några dagligen, några en gång i veckan och vissa någon enstaka gång. Jag är så oerhört tacksam och glad för att ni klickar in er hit, läser och kommenterar. Det bästa är när jag får höra att ni finns där genom en kommentar, ett mail eller en länk. Men självklart är jag glad att se er i form av siffror också! Så; ett stort tack alla ni!

Tack Karin

2015 var året när:

  • Fitness & Hälsa hade över en halv miljon sidvisningar, med andra ord 521 364 stycken
  • mer än 250 000 personer har varit inne på bloggen och tagit del av innehållet, mer konkret var det 253 059 besökare
  • de tre mest väl besökta sidorna (förutom startsidan) var – samtliga med över 15 000 sidvisningar:
  • det mest populära av de inlägg jag skrivet under året var det med receptet på ugnsbakad blåbärsgröt. Men det är ju också bra gott!
  • de vanligaste sökorden för att komma hit var ”nyttigt godis” och ”fitness & hälsa”
  • 69% av all trafik från sociala kanaler kom från Facebook
  • Fitness & Hälsa fick sin Facebooksida (Bättre sent än aldrig!)
  • Everyday Stories fick sin portal och jag flyttade in där

Tack Fitness och Halsa

Att ni finns med här betyder allt och ger mig motivation till att fortsätta blogga. Tack för att ni finns och för den pepp som ni ger mig! Hoppas ni hänger med även under 2016!

Om ni missade min summering av vad jag gjorde 2015 så hittar ni den här.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.