En mysig frukost i juletid

Äntligen har jag hittat julgransljus i affären, sådana där smala ljus som man hade förr i tiden i julgranen och som man nu för tiden bland annat har i änglaspelet. De brukar vara lika svåra att hitta varje år, men när jag var på ICA Maxi och handlade i helgen så fanns det mängder av dem där, både röda och vita. Jag passade på att köpa på mig ett par paket med vita ljus.

Igår på tredje advent kunde vi premiärtända vårt änglaspel för i år och det gav oss både ett vackert sken och ljuv musik till frukosten och eftermiddagsfikat. Just änglaspelet är nog mitt favoritpynt alla kategorier till jul!

Jag laddade upp med en extra god frukost. Vi hade ingen tid att passa på hela dagen igår och det var så skönt att få njuta av frukosten i lugn och ro. Jag hällde upp vaniljyoghurt i en skål och toppade den med chokladgranola och gojibär. Till det en saftig apelsin i klyftor och juice i form av Resqued Fruits variant med äpple och ingefära. Mums!

En sådan här frukost äter jag gärna varje dag i jultider som nu. Gott och fullproppad med bra saker för en pigg och energifylld dag!

Älskar att hyacinterna blommar som mest nu och den ljuvliga doft de sprider i huset.

Och älskar att det nu bara är sju dagar kvar till jul. Att det ser ut att kunna bli en vit jul för alla som firar i Stockholmsområdet är också härligt. Imorse när jag lämnade barnen var det magiskt att gå genom det vita, vackra vinterland som vi har nu!

Hoppas att du får njuta av en god frukost idag och får uppleva lite vintermagi därtill!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.