Nyttigt med nutella – frukostar och mellanmål

Att nutella som är så gott också kan vara nyttigt är ju helt fantastiskt! Här kommer mina absoluta favoriter när det kommer till nyttigt med nutella. Jag ger dig tips på smörgåsar, kex och pannkakor med nutella samt ljuvliga nutellabollar. Kolla in!

nyttig nutella på smörgås

Nyttigt med nutella – mina favoriter

Nyttig nutella och granola på smörgås

Ett grovt bröd, gärna rostat, med ett lager nyttig nutella samt granola med kakao är bland det godaste jag vet. Ett par sådana smörgåsar med en kopp te är en underbar helgfrukost, enligt mig. Läs mer om en sådan frukost här.

nutella-hemgjord

Nutella-toast

Att rosta toast-bröd och bre nutella på är så galet gott. När du dessutom formar dem som hjärtan blir de extra goda. Här skriver jag mer om hur jag helst gör mina toasts med nyttig nutella.

Nutellakex med banan

Nutella på majskakor och kex

Ett super gott fika eller mellanmål är majskakor och kex med nutella och banan.

bananpannkaka-nutella-2

Bananpannkaka med nutella

Kombinationen banan och nutella är en riktig höjdare. Om du inte har gjort bananpannkakor och toppat dem med nutella och hallon ännu så är det dags nu. Galet gott!

Bilden visar visserligen bananplättar med nutella, men smaken är densamma som men bananpannkakor.

nutellabollar-med-kokosolja

Nutellabollar

Och så har vi nutellabollarna. För bland det ljuvligaste jag vet att få njuta av till en kopp kaffe är nutellabollar. Klicka in via länken för att komma till receptet. Du måste verkligen testa att göra dessa!

Egen nutella

Samtliga dessa frukostar och mellanmål är gjorda med min egna nyttiga nutella. Om du vill hitta på egna varianter med nutella så hittar du receptet på denna nyttig nutella här.

För er som undrar så kommer Veckans Bästa imorgon lördag istället för idag.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.