Enkel Fish Tacos

Tacos är typiskt god och populär mat hos de flesta. Gissar att vi inte är ensamma om att oftast göra den med köttfärs? För att variera brukar vi ibland göra tacos med kyckling och ibland med fisk. Här får du receptet på en enkel Fish Taco med fröbakad fisk, som är både fräsch och god i smaken. Eftersom den är gjord på fisk som finns färdigpanerad i butik går den hur snabbt som helst att svänga ihop. Hoppas att du testar receptet!

Enkel Fish Taco – recept

2 portioner

  • ett paket Findus fröbakade fiskfiléer (Det är två fiskfiléer i paketet)
  • 2 tortillabröd
  • grönsaker som till exempel gurka, tomat, paprika och sallad
  • broccoli
  • 1/2 citron
  • 1 dl creme fraiche
  • dill
  • salt & peppar

Börja med att steka de två fiskfiléerna i smör. Under tiden kokar du broccoli och skär grönsakerna i små bitar.

Gör den kalla och snabba såsen genom att blanda creme fraiche med det mesta av citronens saft och rivet citroncest samt dill. Spara två skivor av citronen till garneringen. Smaka av såsen genom att krydda med salt och peppar.

Servera din enkla Fish Taco genom att lägga ut ett tortillabröd och fylla det med broccoli. grönsaker, en fiskfilé samt sås. Toppa tacon med en skiva citron.

Färdig att njuta av!

Enkel Fish Tacos - en god Fish Taco med fröbakad fisk
Enkel Fish Tacos - en god Fish Taco med fröbakad fisk
Enkel Fish Tacos - en god Fish Taco med fröbakad fisk

Jag gillar visserligen att laga mat från grunden och allra helst panerar jag min fisk själv. Denna fröbakade och färdigpanerade fisk från Findus tycker jag dock är ett bra alternativ när det behöver gå snabbt. Att den är panerad med pumpafrö och solrosfrö gör att den innehåller extra bra näring och antioxidanter. Toppen, tycker jag!

Fish Taco går att göra på flera olika sätt. Jag älskar att annars att göra den med lax och ha tillbehör som mango, avokado och koriander till. Kika in på det receptet nedan om du blir sugen på den typen av Fish Taco.

Här hittar du liknande recept:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.