Veckans Bästa från sjukstugaveckan ♥

Det är fredag morgon. Maken har åkt till jobbet, de stora barnen sover fortfarande medan jag och bebis är vakna. Jag har just tränat ett cirkelträningspass och hon kryper runt och utforskar olika saker. Storbarnen och maken drabbades av magsjuka tidigare denna vecka och de två barnen är fortfarande tagna av det. Bebis ä dunderförfyld och jag är snorig och hostig. Den här veckan är och har varit sjukstugaveckan hos oss. Men det finns fina saker att lyfta upp ändå. Här kommer det bästa från denna vecka.

Veckans Bästa från vecka 7 2024, sjukstugaveckan

Veckans vackraste

Vi har fortfarande snön och kyla, men jag har känt av vårkänslor ändå i veckan. Det är vackert och fint!

Veckans träning

På grund av förkyld bebis har jag varit tvungen att avboka de pass jag hade tänkt träna på gymmet. Istället har det blivit fokus hemmaträning denna vecka.

Måndag: Kettlebellspass

Tisdag: Tabatapass med fokus på puls

Onsdag: Rörlighetsstyrka

Torsdag: Cirkelträningspass med kettlebell och skivstång, fokus på rygg

Fredag: Cirkelträningspass med kettlebell

Jag är tacksam över att ha kunnat träna trots att jag är lite förkyld, men till helgen ska jag vila från träning. Tror att kroppen ändå behöver det.

Veckans mysigaste

Det är såklart inte mysigt när de andra i familjen är sjuka, men det är mysigt att ha dem hemma. Veckans mysigaste har nog varit när jag har legat i sängen med de båda döttrarna och läst Madicken för den äldsta dottern.

Tilda och Karin

Veckans mest boostande

Att promenera till platsen på bilden ovan är alltid boostande för mig. Och i inlägget drömmen som blev sann skriver jag om den dröm som blev sann för mig, nämligen vår yngsta dotter. Läs det och inspireras av att drömmar kan bli sanna.

Veckans godaste

I måndags kväll var det sonen som lagade middagen. Han gjorde galet goda Smashed Burgers av högrev och goda tillbehör som cheddarost, egen chilimayo, picklad rödlök, isad gul lök och grillat bröd. Det var verkligen så gott och så uppskattat att han ville laga maten!

Nyttiga matiga sallader - Vegetarisk Bowl med sötpotatis, kikärtor och basilika

Här på bloggen tipsade jag om ett gäng goda, nyttiga och matiga sallader i veckan. Kolla gärna in de recepten!

Livet är inte de dagar du har levt - Karin Axelsson

Veckans mest inspirerande

Livet är inte de dagar du har levt. Det är de dagar du minns. Det må låta klyschigt, men det är sant. Klicka in till inlägget om du vill läsa mina tankar kring det och hur jag gör för att varje dag ska bli minnesvärd.

Tips för att må bättre - Karin Axelsson

Veckans mest lästa inlägg

Det jag skrev om tips för att må bättre och om att äga sina tankar har lästs av flest av er.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om min dröm som blev sann:

DRÖMMEN SOM BLEV SANN💭💫

Du var i min mage i 9 månader och 8 dagar. Nu har du varit utanför min mage precis lika länge.🤰👶❤️

Tänk att du under en så lång tid var en dröm och en stark längtan för mig❣️

Just på den här platsen stod jag ofta och drömde om dig.💭 Tänk att den drömmen blev sann!❤️🙏

Till dig som läser: Sluta aldrig att drömma. För när vi tror på dem kan drömmar bli sanna!💫.

Följ mig på Instagram: @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Kurera förkylningen och mysa med familjen.

Gör en fin helg du!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.