Veckans Bästa från Kristi Himmelsfärdsveckan ♥

Det är Kristi Himmelsfärdsveckan och denna fredag är en klämdag för många. Jag ska jobba några timmar, men resten av familjen är ledig och jag ser fram emot att spendera stora delar av dagen med dem.

Solen tittar fram denna morgon och väderprognosen vittnar om att vädret ska bli varmare framöver. Det ser jag fram emot. Här får du det bästa från denna Kristi Himmelsfärdsvecka.

Veckans Bästa från vecka 19 2024, Kristi Himmelsfärdsveckan

körsbärsträd i Kungsträdgården

Veckans vackraste

I tisdags när jag åt frukost i stan med två vänner passade vi på att gå förbi Kungsträdgården. En del av körsbärsträden var redan på väg att blomma ut, men det var ändå väldigt fint. Tänk att denna vackra tid med körsbärsblommor ska behöva vara så kort. Det gäller att njuta så länge det varar och det gjorde vi.

Veckans tips

Om du missade inlägget jag skrev i onsdags om Vital Hälsokontroll och hur ett sådant hälsotest går till kan kolla in det här. I det ger jag dig en rabattkod för 20% rabatt på valfritt hälsotest. Bra va?!

Veckans träning

Måndag: Jag drog till gymmet med bebis och körde ett styrkepass för främst överkroppen. Det blev övningar som marklyft, latsdrag, rodd, bänkpress och ett gäng till.

Tisdag: Hemmaträning med fokus på styrka för ben och rumpa. Körde det i tabataform.

Onsdag: Jag tränade detta tabatapass.


Torsdag:
Kettlebellsträning alá detta upplägg.

Fredag: Crosscage 45 på Nordic Wellness

Lördag: Löpning

Söndag: Vila


Veckans mysigaste

Att få extra mycket ledig tid med familjen är mysigt. Gårdagens promenad med båda döttrarna när vi plockade vitsippor var en av många mysiga stunder denna vecka.

Veckans mest boostande

Att inleda tisdagen med en frukost på Pom & Flora med mina fina vänner var boostande. Jag åt deras Banana Split, som jag aldrig kan tröttna på. Om du är nyfiken på den kan du kolla in detta recept på nyttig Banana Split där jag har efterliknat den.

Det var också boostande att inleda gårdagen med ett kallbad med en annan vän.

Veckans godaste

Förutom tisdagens Banana Split så lagade jag en god laxrätt igår kväll. Kanske kommer som ett tips framöver?

Annars måste jag tipsa om denna goda marinerade kyckling, som passar bra att göra till buffé. Den blir väldigt saftig och god av marinaden och är perfekt sommarmat!

Veckans mest inspirerande

Inlägget jag skrev om att jag är en Influencer för mina barn inspirerar mig mycket. Det är en viktig insikt att ha med sig då det jag som förälder gör påverkar dem väldigt mycket.

Veckans mest lästa inlägg

Det inlägg jag skrev 2018 om hur man bygger ett eget utegym i trädgården har fått flest läsare. Kul att så många hittar till det fortfarande! Nu inför sommaren är det ju högaktuellt så jag hoppas att ni som läser får med er några tips om ni ska bygga själva.

Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om att vara Influencer fick flest reaktioner:

JAG ÄR EN INFLUENCER!✨⭐️

Jag har tre följare. De är 1, 9 och 12 år gamla.❤️❤️❤️

De är väldigt lojala och avföljer aldrig. Men de är väldigt snabba med att tala om vad de gillar eller inte gillar.👦👧👶

De ser att jag tränar och hur mycket jag älskar det. De tycker nog att jag är lite konstig ibland som gör Burpees i vardagsrummet kl 6.00 på morgonen medan de fortfarande sover. Men de vet att jag blir en gladare mamma av det.👩

De vet att jag älskar när de vill vara med mig att träna. Och att jag älskar att vara med dem vad vi än gör.❤️

De ser mig laga mat varje dag och hör mig prata om vikten av att äta grönsaker till varje måltid. 🥗🥕🥦 De smakar på all mat, men gillar inte allt jag lagar.

De ser mig aldrig peta i maten, äta olika dieter eller banta.

De ser mig njuta av att vara utomhus, ta promenader och vara i skogen. 🌲🌦️ De äldsta följer inte alltid med, men jag är lika glad varje gång de gör det.

Jag ser hur de blir glada av att röra på sig. De vet att svett i pannan och rosiga kinder är något bra.😅

Jag är tacksam och stolt över att vara deras Influencer. Jag förvaltar det uppdraget med ära och hoppas att de ska få med sig så mycket positivt som möjligt av det. Vill att de ska gå ut i livet med styrka, självkärlek och mod.💪❤️✌️

För vem/vilka är du en Influencer?

 

Följ mig gärna på Instagram: @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot i helgen

Det blir som sagt mycket familjehäng i helgen. Jag och dottern ska baka inför Eurovision imorgon och såklart ska vi sitta uppe och se det. I övrigt blir det fix i trädgården samt löpning och promenader i solen.

Njut av din fredag och helg, fina du!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.