Black Friday

Om en vecka är det Black Friday, vilket börjar bli mer av ett begrepp även i Sverige. Det finns några svenska företag som väljer att satsa på denna dag, som alltid infaller efter amerikanska Thanksgiving. I år förväntas tydligen försäljningen denna dag bli den största någonsin i svensk historia.

black friday

Butiker som H&M, KappAhl, Mediamarkt och Teknikmagasinet kommer ha rea under Black Friday. Kan alltså vara smart att passa på att handla några av julklapparna då. Men annars är det främst nätbutikerna som satsar stort denna svarta fredag. Jag vet att Zalando, Nelly och Boozt.com kommer att ha många bra erbjudanden. Men den jag vill lyfta fram främst och tipsa om är Bodystore som kommer ha 15% rea på så gott som hela sitt sortiment under hela nästa vecka. Från 23:e till 29:e november kommer du kunna fynda massor där om du vill!

black friday

Ska bli spännande att se hur mycket det kommer märkas av på stan när Black Friday infaller. Jag ska nog se till att planera in en shoppingrunda den dagen. För det är alltid trevligt med rea!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.