Veckans bästa ♥

Den här veckan rusar förbi och innehåller en massa roligt, spännande och intressant. Jag har redan hunnit ett par dagar i Göteborg och nu är jag i Sarajevo med jobbet för konferensresa hela helgen.

När allt rusar på med så mycket roligt kan det vara svårt att hitta tid till att stanna upp och njuta, men jag försöker hinna med det också. Här kommer denna veckans bästa.

Veckans vackraste:

Vår purpurapel i trädgården är som vackrast just nu. Igår morse, efter att jag hade sprungit en runda, landade jag en stund under just detta träd för lite yoga.

Veckans träning:

Måndag: Innebandy!

Tisdag: Gick upp 04:00 för att resa till Göteborg och var på event hela dagen och kvällen. Träning var således omöjligt att klämma in. Om inte dans på kvällens dansgolv räknas?

Onsdag: Jag var sliten och trött efter den intensiva tisdagen och prioriterade bort träning även denna dag. Synd eftersom Hotell Belora där vi bodde hade ett så fint gym…

Torsdag: Vi körde innebandy med jobbet även denna dag. Så kul!

Fredag: Ljuvlig morgonlöpning på 5 kilometer och därefter ett kort pass med yoga.

Helgen: Vi ska paddla forsränning här i Sarajevo idag, vilket nog kommer bli tufft (och kul). Jag ser också fram emot att testa gymträning här och/eller kanske en löprunda i den fina naturen.

Veckans mysigaste:

Eftersom jag är bortrest så mycket denna vecka har jag sett till att ta till vara på stunderna med familjen så mycket jag kan. När de hämtar mig imorgon kväll på flygplatsen kommer helt säkert vara veckans mysigaste stund.

Veckans mest intressanta:

Jag fick lyssna på så mycket intressant och givande på Världens Farligaste Möte i tisdags. Mycket var visserligen lite av ”gammal skåpmat” för mig, men jag blev väldigt hänförd av Jonathan Ljungqvist från Davidjpphillips.com. Kanske allra mest för att han med sin förmåga till Story Telling lyckades fånga publiken så bra.

På Världens Farligaste Möte 2019 - VFM19 - Karin Axelsson

Veckans boost:

Även här måste jag nämna Världens Farligaste Möte för det var verkligen en boost. Men också denna resa till Sarajevo nu i helgen är en boost på många sätt.

Veckans godaste:

Frukosten på Hotell Belora i onsdags var magisk!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit sedan sist:

Det jag skrev om hur skönt det är att bli äldre och klokare (och sundare) har lästs av flest av er.

Vad jag njuter mest av i helgen:

Inte så svårt att gissa: Sarajevo med kollegorna! Det jag ser mest fram emot här är forsränningen som vi ska göra senare idag och att få njuta av all vacker natur där. Än så länge har vi mest sett hotellet då vi kom fram ganska sent igår kväll. Ska bli spännande att få uppleva en massa idag!

Hoppas att även du får en njutbar helg! Kram!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.