Hemmakontor inspiration – om min morgon på hemmakontoret

Från och med den 29 september gäller ju ”det nya” och det har släppts på restriktionerna. På mitt jobb jobbar vi nu alla mestadels från kontoret, men det finns fortfarande utrymme för att jobba hemma. Tänk att hemmet har varit kontoret för många av oss under en så pass lång tid och tänk att det har fungerat så pass bra. Just nu är jag tacksam över att ha mixen av både kontorsjobb och hemmajobb – det bästa av två världar. Igår jobbade jag hemifrån och då såg det ut så här hemma hos mig på morgonen. Här ger jag er lite hemmakontor inspiration!

Hemmakontor inspiration

En fördel med att jobba hemifrån är att jag har mer tid till att göra i ordning en ordentlig frukost. När jag ska in till kontoret äter jag bara två kokta ägg i farten och därför uppskattar jag mina frukostar hemma i lugn och ro medan jag startar upp jobbdagen.

Jag har egentligen mitt hemmakontor uppe på övervåningen, vid skrivbordet i vårt sovrum. Men när jag äter frukosten är det skönast att sitta i köket. Här satt jag alltså igår och åt mina rostade smörgåsar med gott pålägg, drack te och jobbade.

Hemmakontoret frukost

Har du testat att ha både ost och kokt ägg på smörgåsen? Alltså så gott!

Hemmakontoret på morgonen

Något annat jag uppskattar med att jobba hemifrån är att jag kan ha färska blommor och levande ljus intill mig där jag sitter. Just nu doftar luktärtorna i vårt kök ljuvligt och de är också fina att se på medan jag jobbar.

Hemmakontoret på morgonen
Hemmakontoret på morgonen

Se till att göra det bästa av den arbetsplats du har, oavsett om det är hemma eller på plats på jobbet. Ofta kan vi ju påverka hemmamiljön mer och du gör rätt i att ordna det bra för dig där. Nedan hittar du ett gäng länkar med mer inspiration kring det här med att jobba hemma och jobba digitalt. Hoppas att du får den inspiration du söker!

Inspiration för hemmajobb och digitalt jobb:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.