Veckans Bästa från midsommarveckan 2024 ♥

Wow, vilken vecka och vilken midsommar. Det är söndag nu och jag reflekterar över en vecka som har känts väldigt lång, antagligen för att den har varit så innehållsrik. Den började med mjölkstockning och frossa i måndags och slutade med stor fest och en ljuvlig start på semestern. Här kommer det bästa från midsommarveckan 2024. Häng med!

Veckans Bästa från vecka 25, midsommarveckan 2024!

Veckans vackraste

Det är så vackert utomhus nu att jag blir alldeles stum. Vackert är det inomhus också av alla blommor som vi har plockat in och satt i vaser. Vår 9-åriga dotter är särskilt duktig på att plocka ofta och fint.

Veckans träning

Måndag: Löpning i skogen och förbi sjön

Tisdag: Vila pga mjölkstockning och frossa

Onsdag: Löpning

Torsdag: Styrketräning med kettlebells och gummiband

Upplevelselöpning

Fredag: Midsommarafton och traditionsenlig löpning till sjön. Jag var såklart tvungen att plocka med mig en bukett blommor hem. Upplevelselöpning när den är som bäst!

Lördag: En kortare löptur följt av styrketräning i trädgården. Ljuvligt!

Söndag: Vila

Veckans mysigaste

Det är fantastiskt mysigt att nu ha semester med familjen. Vår midsommarafton var också mysig då vi hade besök av tre andra familjer och firade traditionsenligt hela dagen. Vi njöt av vackert, soligt väder, god mat och varandras sällskap. Alla 15 var med och tävlade i 7-kamp och vi byggde ihop vår egna midsommarstång. Så härligt!

Här har jag förresten skrivit om varför vi firar midsommar.

Veckans mest boostande

Det jag skrev om ovan var såklart också väldigt boostande. Också att jag inte har kollat mailen på över två dygn är en så skön känsla. Lite av en digital detox har det varit och det boostar mig verkligen.

Veckans godaste

Här måste jag ju nämna midsommar igen och all den goda mat vi åt på midsommarafton. Till lunch njöt vi av sill, lax, västerbottenpaj, köttbullar och färskpotatis. På kvällen åt vi grillad fläskfilé med färskpotatis, vitlökssås och en härlig sallad med mozarella. Efterrätten bestod av en traditionsenlig jordgubbstårta samt kladdkaka med grädde och jordgubbar och chokladbollar.

Om du vill få tips på en riktigt god och proteinrik mozarellasallad kan jag tipsa om den via länken.

10 SNÄLLA SAKER ATT GÖRA MOT DIG SJÄLV

Veckans mest inspirerande

Jag skrev om 10 snälla saker att göra mot sig själv. Läs gärna den listan och se om det är några av sakerna som du kan börja med.


Veckans bästa Instagram-inlägg

Det jag skrev om upplevelselöpning:

Jag brukade känna mig misslyckad efter ett löppass.🏃‍♀️😔

Det hände när jag inte hade sprungit så snabbt eller länge som jag hade tänkt mig.

Nuförtiden känner jag mig aldrig misslyckad. Däremot känner jag mig alltid påfylld av lycka efter en löptur. 🤗 ❤️ Det är för att jag sysslar med upplevelselöpning. Den bästa löpningen!! 🏃‍♀️😃

Jag får alltid njuta medan jag springer och jag blir alltid fylld med lyckokänslor under tiden. Bästa! 🌳🌊🍀🌺🌸

Ägnar du dig också åt upplevelselöpning?

Annars kan jag starkt rekommendera det!

Följ mig gärna på Instagram: @karinaxelsson.se

Vad jag ser fram emot kommande vecka

Vi har nu semester hela familjen och imorgon åker vi iväg för en vecka i Bulgarien. Som jag ser fram emot att njuta av sol, bad, familjehäng och att inte behöva laga mat.

Njut där du är just nu, fina du!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.